Asociatia Romana de Mediu
Asociatie de utilitate publica
declarata prin HG 447 din 21 Iunie 2018
Certificat ISO14001
no.205340/A/0001/UK/Ro
member of

Despre | Agenda | Parteneri | Inregistrare | Lista participantilor

SEMINAR
DIRECTIVA PRIVIND EMISIILE INDUSTRIALE - IMPLEMENTARE IN ROMANIA
MARTI, 12 Aprilie 2016, CRAIOVA
ORELE 10.00-16.00,
Universitatea din Craiova, A.I.Cuza, nr. 13, sala albastra

avem placerea sa va invitam sa luati parte la seminarul pe tema Directivei privind emisiile industriale din data de 12 aprilie 2016, incepand cu ora 10.00, la sediul Universitatea din Craiova, A.I.Cuza, nr. 13, sala albastra

Seminarul, organizat de asociatia Romana de Mediu, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului si Universitatea Ecologica din Bucuresti se doreste a fi o platforma de dezbatere la care vor participa reprezentanti ai mediului universitar, ai unor industrii si activitati care intra sub incidenta acestei directive, ai institutiilor publice responsabile de implementarea directivei, profesionisti si consultanti care activeaza in domeniul protectiei mediului, alte parti interesate. Participantii vor incerca sa identifice dificultatile de implementare, bunele practici, dar si sa ofere feedback autoritatilor de mediu pentru imbunatatirea conditiilor de aplicare a directivei.

In sectiunea de dezbateri, reprezentantii autoritatilor de mediu vor raspunde intrebarilor dvs. si vor clarifica problemele cu care eventual va confruntati.

Agenda evenimentului, Formularul de inregistrare si informatii privind acest seminar sunt publicate pe site-ul asociatiei Romane de Mediu www.asrm.ro/IED/craiova.

Inregistrarea participarii dvs. se va face online pana la data de 11 aprilie 2016.