Asociatia Romana de Mediu
Asociatie de utilitate publica
declarata prin HG 447 din 21 Iunie 2018
Certificat ISO14001
no.205340/A/0001/UK/Ro
member of

Despre | Agenda | Parteneri | Lista invitati | Lista participantilor | Prezentari

SEMINAR
DIRECTIVA PRIVIND EMISIILE INDUSTRIALE SI IMPLEMENTAREA ACESTEIA IN ROMANIA
MIERCURI, 24 Februarie 2016, SIBIU
ORELE 10.00-16.00,
Universitatea "Lucian Blaga", Bulevardul Victoriei nr. 5-7, Sibiu

Avem placerea sa va invitam sa luati parte la seminarul pe tema Directivei privind emisiile industriale din data de 24 Februarie 2016, incepand cu ora 10.00, la sediul Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu Facultatea de Litere, Bulevardul Victoriei nr. 5-7, Aula Avram Iancu.

Seminarul, organizat de Asociatia Romana de Mediu, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu si RoNoR Consulting se doreste a fi o platforma de dezbatere la care vor participa reprezentanti ai mediului universitar, ai unor industrii si activitati care intra sub incidenta acestei directive, ai institutiilor publice responsabile de implementarea directivei, profesionisti si consultanti care activeaza in domeniul protectiei mediului, alte parti interesate. Participantii vor incerca sa identifice dificultatile de implementare, bunele practici, dar si sa ofere feedback autoritatilor de mediu pentru imbunatatirea conditiilor de aplicare a directivei.

Dat fiind interesul major al participantilor pentru finantarile proiectelor de mediu din fonduri europene am invitat si un reprezentant al Programului Operational Infrastructura Mare care va avea o interventie in acest sens si va raspunde intrebarilor dvs.

Agenda evenimentului, Formularul de inregistrare si informatii privind acest seminar sunt publicate pe site-ul Asociatiei Romane de Mediu. www.asrm.ro/IED/sibiu.